További információk
Vissza a listába

Hírek

Bemutatjuk a Foxpost stratégiai partnerét, a Webshippyt

2018. augusztus 08. hír

Szervezd ki a logisztikai folyamataid, és légy sikeresebb!
Bemutatjuk a Foxpost stratégiai partnerét, a Webshippyt

A Foxpost partnereként a vásárlóid egy modern csomagpont szolgáltatás előnyeit élvezhetik. De mit szólnál hozzá, ha varázsütésre megszabadulhatnál a webshopodat érintő összes logisztikai feladattól, és mostantól csak a növekedésre koncentrálhatnál? Nincs többé raktározás, csomagolás, számlázás. Engedd meg, hogy bemutassuk a teljesen automatizált webáruház logisztika világát.

Nagy örömmel osztjuk meg veletek, hogy együttműködő partnerünkként üdvözölhetjük Webshippyt, amely a régió leginnovatívabb, kiszervezett logisztikai szolgáltatást biztosító vállalkozása. A mai naptól Foxpost-partnerekként lehetőségetek van igénybe venni a régió legfejlettebb logisztikai platformját, és a hozzá kapcsolódó teljes fulfillment szolgáltatást.

A kiszervezett logisztika leveszi a webáruházak válláról azokat a terhes feladatokat, amelyek az eladáshoz kapcsolódóan jelentkezve a napi ügymenetben kiemelt helyet foglalnak, így elveszik az időt az üzletfejlesztéstől. A Webshippy a tárolás-csomagolás-kiszállítás teljes folyamatát átveszi, és professzionális szemléletben, költséghatékonyan, hibamentesen teljesíti, így a webáruház tulajdonos arra fókuszálhat, ami igazán fontos számára: a skálázható növekedésre.

A hozzátok beérkező rendeléseket egyedi fejlesztésű azonnali szinkronizáció után a Webshippy feldolgozza, rendszerezi, csomagolja, igény szerint a számlát is kiállítja, majd 24 órán belül átadja munktársainknak. Mi több, kezeli az utánvétet vagy az esetleges visszárut is!

A Webshippy szoftvere és szolgáltatása egyedülálló módon fix költségek nélkül vehető igénybe: a rugalmas, pay-as-you-go árazási strukturának köszönhetően nincs sem havidíj, sem egyéb rejtett költségek. Akár egy most induló webshop is ugyanolyan kedvezményesen veheti igénybe a teljes szolgáltatási csomagot, mint egy-egy világcég (mindkettőre bőven van példa a Webshippy ügyfélportfoliójában, akik hamarosan a százezredik kiszállított csomagot ünnepelhetik). Így a nagy forgalmú időszakokban sincs szükség további munkaerőfelvételre, megszűnik a nyomás a csomagolóanyagok költséghatékony és gyors beszerzése kapcsán, és a szezontól független raktárbérleti kiadások is megsprórolhatók – mindössze egy előre kalkulálható, fix csomagkezelési díj jelentkezik.

A Webshippy honlapjáról elérhető regisztrációs felületen keresztül akár néhány kattintással összeköthetitek webáruházatokat a rendszerrel, akár ismert webáruház platformról, akár egyedi fejlesztésről legyen szó. Ebben szívesen segítenek a cég onboarding menedzserei is, akik előzetes időpontfoglalás esetén a logisztikai központot is bemutatják, hogy biztosak lehessetek abban, raktárkészletetek a legjobb kézbe kerül.

A Foxpost partnereinek onboarding menedzsere a Webshippy részéről Horváth Ferenc, aki a következő elérhetőségeken szívesen áll rendelkezésetekre:

Telefon: 06-1-99-88-099
Email: info@webshippy.com

Reméljük, együttműködésünk tovább segíti sikerességeteket!