Hogyan működünk?

Az átvétel nem is lehetne egyszerűbb.

Lépésről lépésre

1. lépés

Vásárolj partnereink webáruházaiban, a kiszállításnál pedig válaszd a FOXPOST lehetőséget! Partnereink listáját itt találod: Tovább

2. lépés

Válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat.

3. lépés

Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítünk. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

4. lépés

Látogass el az automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.

5. lépés

Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat.

Hogyan küldd vissza webshopból rendelt termékedet?

A visszaküldés nem is lehetne egyszerűbb!*

Lépésről lépésre

1. lépés

Sétálj vissza az automatához, ahol korábban átvetted a küldeményt, amely a webáruházból rendelt terméket tartalmazta.

*A funkció kizárólag webshopból rendelt termékek, 14 napon belül történő ingyenes visszaküldésére vonatkozik, magánszemélyek közötti csomagküldés esetén nem alkalmazható!
2. lépés

Az érintőképernyőn válaszd ki a „Visszaküldés” opciót. Pötyögd be egyedi nyitókódodat.

3. lépés

Az ezután kinyíló rekeszbe tedd vissza a csomagot, aztán csukd be az automata ajtaját. Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!