További információk

A FOXPOST automatáknál egyszerűen nincs gyorsabb és kényelmesebb megoldás, ha online rendelt csomagot szeretnél átvenni. Ott és akkor, ahol és amikor neked a leginkább megfelel. Mondjunk jobbat? Velünk még a környezetet is kíméled, hiszen a futárnak nem kell házhoz mennie!

Hogyan dolgozik a róka?

1. lépés

Vásárolj a neten, rendeléskor pedig válaszd a FOXPOST szállítási módot.

2. lépés

Válaszd ki a listából a hozzád legközelebb eső automatát. Országszerte elérhetőek vagyunk, leginkább bevásárlóközpontokban találkozhatsz velünk.

3. lépés

Add meg mobilszámodat: SMS-ben fogsz kapni egy egyedi, csak általad hozzáférhető kódot, amivel kinyithatod az automata megfelelő ajtaját.

4. lépés

Csomagodat az átvételig tökéletes biztonságban tudhatod: még az időjárás sem árthat neki!

5. lépés

Ha megérkezett a csomagod, látogass el az automatához és nyisd ki a megfelelő rekeszt az SMSben kapott kóddal. A csomag tartalmát csak te ismered, úgyhogy az átvétel nem csak gyors és egyszerű, de teljesen diszkrét is!

6. lépés

Magyarországon mi tesszük lehetővé először, hogy villámgyorsan és INGYEN küldhesd vissza csomagjaidat. Csak látogass el újra az átvételtől számított 14 napon belül az automatához, ahol átvetted a csomagod. Helyezd el az SMS-ben kapott kód segítségével a megfelelő rekeszben a csomagod, és kész is vagy! A többi már a mi dolgunk.

Add fel csomagod regisztráció és nyomtatás nélkül!

Nem létezik gyorsabb csomagfeladás Magyarországon.

  • Felejtsd el a nyomtatást és a felesleges papírmunkát – nálunk nem lesz rá szükség.
  • Ha a futár érkezése előtt adod fel a csomagod, már a következő munkanapon megérkezik a megfelelő automatába.
  • Ha kíváncsi vagy, hogyan működünk pontosan, kattints és nézd meg videónkat!