További információk
Vissza a listába

Hírek

Novembertől országszerte 103 bevásárlóközpontban várjuk csomagjaid!

2018. október 18. hír

Ismét bővült a Foxpost automatahálózata!

A “Magyarország legnagyobb csomagautomata hálózata” címet viselni igazán megtisztelő érzés, és folyamatosan újabb automatákkal erősítjük meg vezető pozíciónkat. Összesen 36 új egységet helyezünk üzembe, így novembertől 103 helyszínen állunk a küldemények feladóinak és fogadóinak rendelkezésére.

Az eddigi 33 település helyett már 49 városban találhatsz meg minket, emellett pedig 19 budapesti kerületben is igyekszünk kielégíteni a növekvő igényeket. Ha kíváncsi vagy, merre találkozhatsz velünk, ahol korábban még nem lehetett, ajánljuk figyelmedbe új helyszíneink listáját:

Új települések és fővárosi kerületek:

Budapest XVII. Komárom
Budapest XVIII. Mosonmagyaróvár
Budapest XIX. Orosháza
Budapest XX. Paks
Budakeszi Salgótarján
Cegléd Siófok
Dunaharaszti Szekszárd
Esztergom Szentendre
Jászberény Vác
Kiskunfélegyháza

Láthatod, hogy bármerre is jársz, mi mindenhol közel leszünk hozzád. Ha szeretnéd, napi bevásárlásaid közben is útba ejthetsz minket. Így akár új, akár használt termékekről van szó, még kényelmesebbé válik az interneten, webáruházakban vagy apróhirdetési oldalakon megvásárolt kincsek átvétele.

Nem kell többé hosszú időt töltened a postán a sorbanállással, és a kollégák kíváncsi vagy éppen rosszalló tekintetétől sem kell tartanod egy irodába rendelt csomag miatt. Nem szükséges hazarohannod egy futár érkezése miatt sem, ám, amennyiben mégis az otthoni címedre való kiszállítás a legszimpatikusabb számodra, mi ezt is örömmel vállaljuk.

A csomagátvétel menete velünk továbbra is rendkívül egyszerű. Az online vásárlásnál kiválaszthatod melyik városba, azon belül pedig melyik Foxpost automatába szeretnéd megkapni a küldeményt, mi pedig SMS-ben értesítünk róla, ha már ott is van. Az automatát az üzenetben kapott kóddal nyithatod ki, így pillanatokon belül kezedben is tarthatod a várva várt csomagot, várakozás vagy papírok töltögetése nélkül.

Mostantól tehát még több helyen számíthatsz a már jól megszokott előnyökre és kényelemre. A legnagyszerűbb pedig, hogy mindezt november 5-től verhetetlen áron teheted meg akciós helyszíneinken 99 Ft-tól a www.csomagvarazslo.hu oldalon.

Reméljük, így már biztosan nem kérdés, hogy kiket választanál fontos csomagjaid könnyen elérhető, gyors, kényelmes és szuperkedvező árú kiszállításához. Már csak azt kell kitalálni, legközelebb mit szeretnél megvásárolni vagy eladni az interneten!