Vissza
Blog

2023. április 23-án vasárnap este szünetel a FOXPOST szolgáltatása


2023. április 23-án vasárnap 17:00 óra és 24-én hétfő 05:00 óra között rendszerfrissítés miatt a FOXPOST teljes szolgáltatása szünetelni fog.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2023. április 23-án vasárnap 17:00 óra és 24-én hétfő 05:00 óra között rendszerfrissítés miatt szolgáltatásaink (pl. csomagautomatáink, foxpost.hu, stb.) elérhetőségében kiesés várható.

Annak érdekében, hogy jelentősen növekedő ügyfélkörünket az eddig megszokott gyorsasággal és folytonossággal tudjuk kiszolgálni, rendszerünkön informatikai frissítést végzünk. Ezért szolgáltatásunkat a jelzett esti időszakban szüneteltetjük.

A frissítés érinti a teljes csomagautomata-hálózatot és minden digitális felületünket, így a foxpost.hu honlapot, az applikációt és az üzleti partnerek által használt API kapcsolatokat is. Küldemények előkészítésére, feladására és átvételére sem lesz lehetőség. A leállás magánszemélyekre és üzleti partnerekre egyaránt vonatkozik.

Ebben az időszakban

  • nem lesz elérhető a foxpost.hu, így csomagot előkészíteni, címkét generálni, csomagot nyomon követni sem lehet,
  • automatáink ideiglenesen nem lesznek elérhetőek, így csomagot feladni sem lehet, illetve vásárlóik nem tudják majd azokat átvenni,
  • API-n keresztül sem működik majd a kommunikáció, így átmenetileg nem lehet majd csomagot előkészíteni, címkét generálni és feladni.

A frissítéssel háttérrendszerünk fejlesztésére kerül sor, amelynek köszönhetően a jövőben még gyorsabb és korszerűbb kiszolgálás valósul meg.

Megértéseteket köszönjük!