Mi az a foxpost?

Csomagszállítás kényelmesen, olcsón, környezettudatosan.

Ez a foxpost.

Nem osztjuk be az időd, nem hibázunk, igazodunk az élet és ügyviteledhez.

Hálózatunkon keresztül csomagot küldhetsz szeretteidnek, átveheted a webáruházban rendelt termékeid, vagy kiszállíthatod őket vevőidnek. Boldogságot szállítunk, ezért fontos számunkra, hogy mindenkihez a lehető leggyorsabban eljusson a csomagja. Ráadásul mindezt környezettudatosan tesszük. Érdekel hogy csináljuk? Ismerj meg minket!

A Foxpost képessé tesz arra, hogy közelebb kerülj azokhoz, akikhez szeretnél, mert megmutatjuk, hogyan tudsz okosan adni és kapni. Így teszünk képessé arra, hogy kereskedhess akkor is, ha nem vagy kereskedő; hogy lehessen egy üzleted, akkor is, ha csak a digitális világban vagy jelen; hogy ajándékozhass akkor is, ha távol vagytok egymástól és minden csomaggal óvd a környezetet. Nem osztjuk be az időd, nem hibázunk, igazodunk az élet- és üzletviteledhez és élményt adunk. Így képessé teszünk arra, hogy mindig többet vegyél ki annál, mint amennyit beleraktál.

Minden helyzetben számíthatsz ránk

Válassz szolgáltatásaink közül és élvezd a gyors és rugalmas csomagküldést!

Ajánlataink üzleti partnereinknek

Automatáinkat havonta több, mint 20 millió alkalommal keresik fel. Ha vállalkozóként kényelmes és népszerű csomagküldésre van szükséged, válaszd a FOXPOSTOT.

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2020