Mi az a foxpost?

A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata, ami lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt. Ez a FOXPOST.

Ne várj a futárra, várjon inkább a csomagod Rád! Azért hoztuk létre a FOXPOST-ot, hogy innovatív és környezettudatos megoldásokkal időt spóroljunk Neked, foglalkozz más fontosabb dolgokkal, a csomagodat egyszerűen bízd csak ránk!

Nem osztjuk be az időd, igazodunk az élet- és üzletviteledhez, a csomagküldés élményét adjuk. Hálózatunkon keresztül csomagot küldhetsz szeretteidnek, átveheted a webáruházban rendelt termékeid, vagy kiszállíthatod őket vevőidnek.

Boldogságot szállítunk, ezért fontos számunkra, hogy mindenkihez a lehető leggyorsabban eljusson a csomagja. Ráadásul mindezt környezettudatos módon tesszük. Érdekel, hogy csináljuk? Ismerj meg minket!

Csomagautomatáink segítségével rugalmasan akkor és ott adhatod fel vagy veheted át csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb, sőt, akár vissza is küldheted. A csomagküldés sosem volt még ilyen egyszerű, ráadásul a jól megközelíthető, népszerű helyszíneken lévő csomagautomatáink használatával még a környezetért is teszel.
2022-ben a Portfolio Green Awards díj Az Év Zöld Kkv-ja kategória győztese lettünk, továbbá az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja 2022 pályázaton a Jövő gazdasága kkv kategóriában I. helyezett lettünk, illetve a kategória Üzleti modell különdíját is megkaptuk.

A GKID piackutató felmérése alapján immár hetedik éve a FOXPOST bizonyult a legjobbra értékelt csomagautomata szolgáltatónak. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága 2021, 2022 és 2023. évben is az ország legkiválóbb márkái és Business Superbrands díjazottjai közé választott bennünket. Automatáink országszerte prémium lokációkon találhatóak, és számuk rohamosan emelkedik. Üzletkötői segítség nélkül csupán néhány lépésben építhetsz velünk sikeres vállalkozást. Nincs bonyolult szerződési folyamat: csak egy online regisztráció, és máris rendelkezésedre áll országos hálózatunk, élvezheted innovatív megoldásainkat és gazdaságos árainkat! Tedd lehetővé vevőid számára, hogy minket válasszanak, és üzleted meghálálja!

Minden helyzetben számíthatsz ránk

Válassz szolgáltatásaink közül és élvezd a kényelmes és rugalmas csomagküldést!

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2020

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2021

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2022


Regisztráció üzleti partnerként

Csak egy online regisztráció, és már használhatod is automatáinkat, amelyek országszerte a legfrekventáltabb helyszíneken találhatók. Áruházadban ne csak a megrendelés és a fizetés, hanem – a vásárlás legfontosabb része – a termék átvétele is XXI. századi módon történjen!