Vissza
Blog

2024. január 27-én szombaton este szünetel a FOXPOST szolgáltatása


2024. január 27-én szombaton 22:00 óra és 28-án 02:00 óra között rendszerfrissítés miatt a FOXPOST teljes szolgáltatása szünetelni fog.

Kedves Felhasználóink! 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2024. január 27-én szombaton 22:00 óra és 28-án 02:00 óra között rendszerfrissítés miatt szolgáltatásaink (pl. csomagautomatáink, foxpost.hu, stb.) elérhetőségében kiesés várható. 

Annak érdekében végezzük a karbantartást, hogy jelentősen növekedő ügyfélkörünket az eddig megszokott gyorsasággal és folytonossággal tudjuk kiszolgálni. Szolgáltatásunkat a jelzett esti időszakban szüneteltetjük. 

A karbantartás érinti a teljes csomagautomata-hálózat működését és minden digitális felületünket, így a foxpost.hu honlapot, az applikációt és az üzleti partnerek által használt API kapcsolatokat is. Küldemények előkészítésére, feladására és átvételére sem lesz lehetőség. A leállás magánszemélyekre és üzleti partnerekre egyaránt vonatkozik. 

Ebben az időszakban 

  • nem lesz elérhető a foxpost.hu, így csomagot előkészíteni, címkét generálni, csomagot nyomon követni sem lehet, 
  • automatáink ideiglenesen nem lesznek elérhetőek, így csomagot feladni sem lehet, illetve címzettjeitek nem tudják majd azokat átvenni, 
  • API-n keresztül sem működik majd a kommunikáció, így átmenetileg nem lehet majd csomagot előkészíteni, címkét generálni és feladni.  

A karbantartásnak köszönhetően a jövőben még gyorsabb és korszerűbb lesz szolgáltatásunk.

Megértéseteket köszönjük!