Vissza
Blog

A gyerekek nem (csak) a jövő. Ők a jelen (is).


A FOXPOST kiemelt célja, és stratégiájának része, hogy a professzionális csomagkézbesítésen túl kiálljon fontos társadalmi ügyek mellett is.

Egyik legfőbb küldetésünk a jövő generációjának támogatása, ezért jónéhány gyermekeket segítő, támogató, oktató szervezettel működünk együtt. Májusban, a gyermekek hónapjában három ilyen szervezetet szeretnénk bemutatni.

TÁMOGATOK EGY JÓ CÉLT, SZÉTNÉZEK A JÁTÉKOK KÖZÖTT!

Legrégebbi jótékonysági együttműködésünk a Bátor Tábor Alapítványhoz köt minket. A Bátor Tábor a közösség és élmények segítségével ad – szó szerint – bátorságot és erőt krónikusan és súlyosan beteg gyermekeknek a betegség leküzdéséhez.

A FOXPOST azzal a szolgáltatással segít, amiben a legjobb: díjmentesen csomagot szállít, hogy a Tábor szervezői könnyebben és egyszerűbben tudják szebbé tenni a súlyosan beteg gyerekek és családjaik életét

Az Amigos a gyerekekért zöld pulcsis fiataljaival is régóta dolgozunk együtt. A gyereknap közeledtével az előző évekhez hasonlóan idén is azon dolgozunk, hogy az Amigos ajándékai, nyelvtanulást segítő foglalkoztató füzetei, játékkártyái eljussanak a kórházakban, onkológiai osztályokon gyógyuló gyermekekhez.

Az alábbi videóban Forgács-Fábián Sára, az Amigos megálmodója mesél arról, hogy milyen lehetőségeket teremt egy alapítvány működésében egy ilyen együttműködés.

Néhány hónappal ezelőtt megkeresett minket a Hintalovon Alapítvány, hogy a gyermeknapra a könyvesboltokba kerülő Szabó T. Anna „Minden gyerek kicsi kincs” című mese- és mondóka könyve előértékesítésének a logisztikai partnere legyünk.

Az egészséges és biztonságos testkép kialakítását erősítő verset és mondókát a bölcsisek és ovisok is könnyen megtanulhatják, a kedves mesét örömmel olvashatjuk mindannyian. A felnőtteknek tartalmaz egy összefoglalót a bugyiszabályokról, ami a legismertebb európai program a gyerekekkel szembeni bántalmazások megelőzésére. Az alapszabályok megtanítják a gyerekeket arra, hol húzódnak a határok jó és rossz érintések, jó és rossz titkok között. A felnőtteknek szóló kísérőszöveg pedig támpontot ad gyerekekkel folytatható beszélgetésre szülőknek és pedagógusoknak egyaránt.

A mesekönyv már az előértékesítés időszakában is óriási népszerűségnek örvend, még gyereknap előtt több ezer könyvet szállítunk ki a legelső vásárlóknak, természetesen térítésmentesen.

Támogassad Te is a gyermekeket!

A webshopunkban megtalálhatók partnereink jótékony célokat szolgáló, a gyermekek számára kifejezetten hasznos játékok és könyvek.

Nézz szét, vásárolj gyermekednek egy hasznos és szórakoztató játékot, így egyúttal partner szervezeteinket is tudod támogatni a gyermekekért végzett munkájukban.

TÁMOGATOK EGY JÓ CÉLT, SZÉTNÉZEK A JÁTÉKOK KÖZÖTT!