Vissza
Blog

Ezüst díjat kapott a Lehetőség Mindenhol videósorozatunk!


Rangos szakmai elismerésben részesültünk

A FOXPOST „Lehetőség mindenhol” márkakampány videósorozata ezüst díjat kapott a Kreatív szaklap által meghirdetett Hipnózis 2024 reklámversenyen.

Kisfilmjeink arról szólnak, hogy a lehetőségek azoknak nyílnak meg, akik észreveszik őket. A FOXPOST is egy lehetőség azoknak, akiknek logisztikai megoldásra van szükségük az ötleteik megvalósításához.

CRAFT kategóriában, Film – rendezés, art direkció, megvalósítás alkategóriában kaptuk a díjat, ahol kiemelkedő rendezői, operatőri, vágói vagy art direkciós teljesítményt mutató reklámfilmeket, tévés promókat jutalmaztak. Szeretnénk ezúton is gratulálni az Abstract kreatív ügynökségnek, az ODESA filmstúdiónak és Temesi Ádámnak a díjhoz. Köszönjük továbbá videósorozatunk szereplőinek, Soós Bercinek, Kertész Violettának, Szendrői Csabinak, Trunk Tominak és Forgách-Fábián Sárának, hogy megmutatták, milyen nagyszerű lehetőségek rejlenek a világban üzleti, művészi és jótékonykodási témákban.

A Hipnózis Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenye, amit a Kreatív szaklap hirdet meg évente.

Ez az egyetlen olyan hazai verseny, amelynek zsűrizésében egyszerre külföldi kreatívigazgatók és szakújságírók is részt vesznek.

A verseny célja a hazai kreativitás ösztönzése és díjazása, valamint a kreatívügynökségek támogatása ismertségük és elismertségük növelésében.