Vissza
Blog

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot vitt a FOXPOST 25 gyermekkórháznak


Magyarországon működő gyermekkórházakban fekvő kisgyermekeket lepnek meg csomagokkal a Bohócdoktorok a FOXPOST segítségével.


A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a FOXPOST szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy idén gyermeknapra a bohócdoktor kórházi adományokon felül mintegy 10 ezer hátrányos helyzetű kisgyermeknek juttat a bohócdoktor csapat játékot, plüsst, írószereket, csokoládét. A kiosztásban 30-50 gyermekeket segítő civil szervezet, gyermekotthon, önkormányzat szociális intézménye is az alapítvány segítségére van. Az alapítványi vezető mindenkit segítésre buzdít, hiszen már nem használt dolgainkat örömmel fogadják rászorulók, és így az adományozás lényegében semmibe sem kerül. Adományt felajánlók, adományt kérők a www.bohocdoktor.com üzenetküldő felületén tudják felvenni az alapítvánnyal a kapcsolatot. Együtt Csodákra Vagyunk Képesek, közösen tehetjük örömtelivé nehéz sorsú gyermekek életét!