Vissza
Blog

Idén is vigyázzunk együtt a Földre!


Visszahoztuk tavalyi népszerű kezdeményezésünket

Április 22-e a Föld napja. A FOXPOST elkötelezett híve a környezettudatosságnak, folyamatainkat úgy fejlesztjük, hogy minél kevesebb károsanyag-kibocsátással tudjunk egyre elérhetőbbek lenni számotokra.

Fő profilunk, a csomagautomatás szállítás, amelynek igénybevételével akár ötször kevesebb károsanyag jut a levegőbe, mint a házhoz rendelt csomagok esetében. Hiszünk abban, hogy sok kis döntéssel lehet nagy eredményeket elérni. 

Válaszd Te is a környezettudatosabb csomagautomatába történő csomagküldést a házhoz szállítás helyett! 2023. április 22-én minden, magánszemélyként regisztrált felhasználónk rendelkezésére bocsátunk egy 200 Ft értékű kupont, amellyel kedvezményesen tudsz csomagot feladni.

Használd a FOLDNAPJA2023 kuponkódot!

A kupon április 22-én lesz elérhető minden regisztrált felhasználónk FOXPOST fiókjában. A kupon egyszer, egy ezen a napon létrehozott csomag előkészítésénél használható fel, csomagautomatából csomagautomatába küldés esetén.

Vigyázzunk együtt bolygónkra!

CSOMAGOT ADOK FEL

Felhasználási útmutató: a kuponok 2023. április 22. 00:00-23:59 között aktívak. A kupon egyszer használható fel, egy csomag előkészítése során. A feladási kód 7 napig aktív, ezt követően érvényét veszti. Amennyiben az előkészített csomag törlésre kerül, vagy 7 napon belül nem kerül feladásra, a kupon nem használható fel másik csomag előkészítéséhez.

Az akció azon magánszemélyként regisztrált felhasználóinkra vonatkozik, akik az akció végéig, vagyis 2023. április 22. 23:59-ig regisztrálnak.