Vissza
Blog

Másfél tonna adomány egyszülős családoknak. Köszönjük Nektek!


Rendkívüli összefogás lett az eredménye a rászoruló egyszülős családokért indított országos akciónak. Összesen több mint 1600 Jótett Csomag érkezett adománygyűjtési felhívásra, ami több száz családnak jelent segítséget.


A Jófogás, a TündérPakk Közhasznú Alapítvány és a Foxpost rászoruló egyszülős családokért közösen indított egyhónapos országos akciója Nektek köszönhetően rendkívül nagy sikerrel zárult. Másfél tonna, azaz 1600 Jótett Csomag gyűlt össze.

Örömteli probléma, hogy mindez olyan sok adománynak bizonyult, hogy nem fért be a támogatott alapítvány raktárába. A következő hetek során, a raktárkapacitásuk felszabadulását követően szállítjuk át nekik a csomagok további része.

 



„Fontosnak tartjuk a környezettudatosságot, így a csomagok begyűjtését és kezelését is úgy terveztük meg, hogy a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett jussanak el oda, ahol valóban szükség van rájuk – a TündérPakk Alapítványhoz. Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen sikeres kezdeményezés részesei lehettünk. Köszönjük az adományozók kiemelkedő aktivitását és a profi szervezést a Jófogás csapatának”
– mondta Bengyel Ádám, a Foxpost alapítója és vezérigazgatója. (Forrás: Store Insider)

Köszönjük, hogy több száz rászoruló családon Veletek együtt segíthettünk!