Vissza
Blog

Ünnepeljük együtt a FOXPOST Mérföldköveket!


Meglepetés akciók és nyereményjáték a héten a FOXPOST-tól

Szolgáltatásunk elképesztő utat járt be 8 év alatt, nézzük meg együtt, hogy mit értünk el! 

Örömmel jelentjük be, hogy telepítettük az 1001. csomagautomatánkat, elszállítottuk a 20 milliomodik csomagunkat és flottánk most már büszkén számol 100 furgont. Ezek az eredmények nem csupán a mieink, hanem minden egyes ügyfelünké és partnerünké is. Veletek értük el ezeket a mérföldköveket, így most az ünneplés alkalmából kedveskedünk nektek 3 meglepetéssel: 

1001. csomagautomata = csomagküldés 1001 Ft-ért 

Telepítettük 1001. csomagautomatánkat az Eiffel téri Irodaháznál, ezen az automatán 2023. november 20. és 26. között minden csomagméretre 1001 Ft-os akciós árat biztosítunk csomagküldésre és csomagfogadásra egyaránt. Mit jelent ez? A héten minden ezen az automatán magánszemélyként feladott és ebbe az automatába kért csomagot 1001 Ft-ért szállítunk. * 

CSOMAGOT ADOK FEL

20 millió csomag = 20% kedvezmény a FOXPOST-os ajándéktárgyakra 

Indulásunk óta idén szállítottuk el a 20 milliomodik csomagunkat, ennek tiszteletére a hivatalos webáruházunkban (www.shop.foxpost.hu) elérhető minden termékre 20% kedvezményt biztosítunk a kampány időtartama alatt (2023. 11. 20 – 26.) a készlet erejéig. **  
Csapj le most legsikeresebb termékeinkre, és szerezz be egy trendi kötött sapkát télire vagy egy cuki plüssrókát ajándékba! 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓKAT

100. furgon = minden 100. lájk után ajándék plüssfurgon 

Vegyél részt nyereményjátékunkban az immár 100 furgont számláló flottánk ünneplésére és nyerj magadnak egy saját FOXPOST plüssfurgont! 

A részvételhez nem kell mást tenned, mint: 

  • követni a FOXPOST hivatalos Facebook és Instagram oldalát, és 

  • kedvelni a mérföldkövekről szóló Facebook vagy Instagram bejegyzésünket 

Minden 100. lájk után kisorsolunk egy FOXPOST plüssfurgont a játékosok között.  

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Köszönjük, hogy szerettek minket és foxoltok. Ünnepeljük együtt ezeket a különleges pillanatokat! 

 

* Az akció csak regisztrált magánszemélyeknek érhető el a foxpost.hu fiókjukban előre létrehozott csomagokra. Az előkészített csomagokat az akció vége előtt fel kell adni, különben teljes áron kerülnek felszámításra. 

** A termékek már az akció első napján elfogyhatnak