Vissza
Blog

Országos hálózatunk új településein kedvezményesen foxolhatsz!


Országos hálózatunk folyamatosan bővül új településekkel! Csomagautomatáink egyre több helyen vannak jelen, egyre közelebb Hozzád. Az új településeket kedvezményes árral köszöntjük, hogy a foxolás élménye – az eddigi más csomagküldési tapasztalataidhoz képest – ettől még kedvezőbb legyen.

Egyszerű, rugalmas, környezettudatos, érintkezésmentes és még kedvezményes is!

Arra törekszünk, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek csomagautomatáink, ezért szolgáltatási területünket folyamatosan bővítjük. Országos hálózatunkban 2021 végére már több mint négyszáz automata lesz elérhető. Terveink szerint 2024-re pedig több mint ezer automatával biztosítjuk azt, hogy többé senkinek ne kelljen várnia a futárra.

Regisztrálj magánszemélyként a foxpost.hu oldalon és országos hálózatunk új településeiről 200 Ft kedvezménnyel adj fel csomagot bármelyik másik csomagautomatánkba! Akciós automatáink listája elérhető a lentebb található gombra kattintva.
Az akció nem vonatkozik automatából házhoz való csomagküldésre.

A 200 Ft kedvezményt akkor is megkapod, ha bármely csomagautomatánkból az akciós automaták egyikébe küldesz csomagot.
Amennyiben mind a feladó, mind a címzett automata akciós automata, a 200 Ft kedvezmény csak egyszer kerül jóváírásra.

Aktuális árainkről bővebb tájékoztatást itt találsz.

Az automaták az élesítéseitektől számított 3 hónapig akciósak. A három hónap leteltével az akció kivezetésének pontos időpontjáért az országos rendszerfrissítések ütemezése miatt nem tudunk garanciát vállalni.

Az akciós árak az automatán történő fizetéskor kerülnek érvényesítésre, nem a feladási kód létrehozásakor. Az oldalon létrehozott csomagok ára eltérhet a végleges fizetendő összegtől, mivel a feladás helyszíne is befolyásolja az árat és ez a csomag címzésekor nem kerül meghatározásra.

AKCIÓS AUTOMATÁK LISTÁJA