Vissza
Blog

Támogasd a gyermekeket! Ők nem (csak) a jövő, hanem a jelen (is)!


Gyermeknaphoz közeledve azzal is támogatjuk a gyermekeket és a gyermekeket nevelő szülőket, hogy most ingyen szállítjuk csomagautomatába gyermekeket segítő, támogató, oktató partnerszervezeteink termékeit.

A webshopunkban megtalálhatók partnereink jótékony célokat szolgálóa gyermekek számára kifejezetten hasznos játékok és könyvek.

Nézz szét, vásárolj gyermekednek egy hasznos és szórakoztató játékot, így egyúttal partner szervezeteinket is tudod támogatni a gyermekekért végzett munkájukban.

TÁMOGATOK EGY JÓ CÉLT, SZÉTNÉZEK A JÁTÉKOK KÖZÖTT!

 

Minden gyerek kicsi kincs, könyv (Hintalovon Alapítvány)

Az ún. bugyiszabályokról szól mesés, zenés formában a gyerekeknek (mese és vers Szabó T. Anna, megzenésítés Palya Bea), szakmai összefoglalóval Gyurkó Szilvi tollából a felnőtteknek. Az alapítvány kampányát és munkáját ingyenes szállítással támogatjuk. Kifejezetten ennek a most megjelenő könyvnek a célbajuttatásával kerestek meg minket, de a kampány után is segíteni fogjuk a munkájukat ingyenes csomagszállítással.

 

Világutazó kártyajáték iskolásoknak (Amigos a gyerekekért Alapítvány)

A világutazó kártyajáték Fekete Péterként és memóriakártyaként is használható. A pakk segítségével 16 ország jellegzetes szimbólumait és köszönését ismerhetik meg a gyerekek játék közben. A kártyát az Amigos a gyerekekért Alapítvány önkéntesei készítették. 

Memóriakártya – óvodásoknak (Amigos a gyerekekért Alapítvány)

A memóriakártyán játék közben 16 országra jellemző állatokat találnak a legkisebbek. A kártyát az Amigos a gyerekekért Alapítvány önkéntesei készítették. 

 

Egy pályán a nagyokkal! - angol nyelvi munkafüzet általános iskolásoknak (Amigos a gyerekekért Alapítvány)

Ebben a focis tematikájú munkafüzetben a gyerekek a saját focicsapatuk menedzserévé válhatnak, miközben angol nyelven is megtanulhatják a sporthoz kapcsolódó különböző kifejezéseket. A füzet rejt magában matricákat, érdekes tényeket, játékos feladatokat és még a magyar labdarúgó válogatott egy játékosa is üzen benne videókon keresztül a gyerekeknek! A munkafüzetet az Amigos a gyerekekért Alapítvány önkéntesei készítették. 

 

KórházSuli szabad asszociációs kártya

A játék, amit a kezedben tartasz, nemcsak egy kártyapakli: képzeld el, hogy megannyi élettörténet is lapul most a tenyeredben. A KórházSuliban minden évben közös alkotásra hívjuk a tartósan beteg diákjainkat és segítőiket. Hisszük, hogy a közös élmény, a művészet, az alkotás gyógyító erővel bír. Ilyenkor elfelejtünk mindent, kiszakadunk a valóságból éppen úgy, mint egy jó játékban. Kalandozzatok hát együtt a gyógyuló gyerekek színes képei által megidézett különleges világokban.

 

Mindhárom szervezetet ingyenes csomagautomatás szállítással segítjük, és most ezzel is, hogy hírét visszük, és elérhetővé tesszük a termékeiket.

TÁMOGATOK EGY JÓ CÉLT, SZÉTNÉZEK A JÁTÉKOK KÖZÖTT!