Vissza
Blog

Tudod, mi a különbség az upcylcing és a recycling között?


Ha valamit újrahasznosítasz (recycling), akkor a tárgy ugyanaz marad, csak újra felhasználod (műanyag palackból lesz műanyag palack), de amikor az upcyclingról beszélünk, akkor a tárgy új funkciót kap, és egy magasabb szintre lép – a hernyóból pillangóvá válik. Erről szól az Ursuslupus.

Orsi, az Ursuslupus megálmodója és munkatársai új értelmet adnak a szakadt sátrak, lyukas biciklibelsők és használhatatlan gumimatracok létezésének. Gyönyörű és hasznos tárgyakat készítenek belőlük, és most ehhez kérjük a Ti segítségeteket is.

A FOXPOST legújabb, zöld akciójában arra kérünk minden Foxolót, hogy ha vannak otthon szakadt strandcuccaitok, már nem használt sátraitok, vagy lyukas bringabelsőtök, adjátok fel őket FOXPOST csomagautomatáin keresztül, és mi elvisszük az Ursuslupusnak, hogy gyönyörű tárgyak formájában éledhessenek újjá.

Mutatjuk, mit kell tenned:

Az Ursuslupus e-mail címe: info@ursuslupus.com

Küldetésünk, hogy minél több olyan kezdeményezés mellé álljunk oda, amik segítik társadalmunkat, és olyan környezetbarát megoldásokat kínálnak, ami egyszerre hasznos és menő!

Köszönjük, ha Te is mellénk állsz!