Vissza
Blog

2022-ben is Business Superbrands díjas a FOXPOST


A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága idén ismét az ország legkiválóbb márkái közé választott bennünket, valamint a Business Superbrands díjat is elnyertük.

A széles nagyközönség számára ismert Superbrands védjegy magas minőséget szimbolizál, amely elnyerése egyet jelent a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkával. A díj odaítéléséről minden évben egy többlépcsős előszűrést követően dönt a negyvenegy tagú, független marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság, így a kitüntetést valóban a magas színvonalat képviselő márkák kapják meg. Az elismerés olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Regisztráljon és adjon fel csomagot Ön is!

REGISZTRÁLOK

 

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A bizottság újra érdemesnek talált bennünket a Superbrands 2022 és a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére.

A tisztán magyar tulajdonú FOXPOST a csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. Az automatás kézbesítési forma világszinten is rohamosan terjed, hiszen rugalmassága – nem kell várni futárra – és költséghatékonysága mellett nagy előnye az érintkezésmentesség, illetve a környezettudatosság.

Folyamatosan bővülő országos hálózatunk ma már több mint 500 automatából és több mint 50 000 rekeszből áll. Terveink szerint idén év végére 850 automatával biztosítjuk azt, hogy többé senkinek ne kelljen várnia a futárra.

Az elnyert díjak bizonyítják számunkra a szakmai elismerést, egyben visszajelzés, hogy jó úton haladunk és alátámasztják azt a törekvésünket, miszerint a jövő logisztikáját építjük. A piacon uralkodó versenyben pozitív megerősítést jelentenek ezek az elismerések, amelyek azt üzenik, hogy a márkánkban továbbra is meg lehet bízni, és ezt egy szakmai bizottság is elismeri, tanúsítja. Mindez ügyfeleinknek és partnereinknek garanciát jelent a minőségre.