Vissza
Blog

A Viber az új SMS


A Viber szolgáltatás bevezetésével a FOXPOST is követni kívánja a korszerű és a nemzetközi piacon alkalmazott megoldást.

A Viber szolgáltatás bevezetésével a FOXPOST is követni kívánja a korszerű és a nemzetközi piacon alkalmazott megoldást. Kérjük, tájékoztassa vásárlóit, ha okostelefonjukon telepítve van a Viber alkalmazás és azon belül a Beállításokban be van kapcsolva az üzleti üzenetek fogadása, akkor a csomagjukkal kapcsolatos értesítéseket – amelyek eddig SMS-ben érkeztek – automatikusan ezen a népszerű üzenetküldő szolgáltatáson keresztül kapják a FOXPOST-tól, így vásárlója nem marad le arról, ha csomagja érkezett.

 

Milyen előnyöket jelent mindez vásárlója számára? 

  • A Viber üzeneten kívül, amennyiben engedélyezve van a telefonján, push értesítéseket is kap, így biztosan nem marad le egy általunk küldött üzenetről sem. 
  • A Viber alkalmazást táblagépen vagy akár számítógépen (Windows, Linux és Mac rendszereken) is használhatja
  • A Viber csevegési listájában könnyen felismerhető a FOXPOST neve és logója
  • Hitelesített üzleti felhasználók vagyunk, amelyről bármikor megbizonyosodhat üzleti profilunkon. 

Amennyiben vásárlója nem szeretne Viberen üzenetet kapni tőlünk, hanem ragaszkodik az SMS-hez, akkor az alkalmazáson belül lehetősége van kikapcsolni az üzleti üzenetek fogadását a Beállításokban. 

Azon felhasználóink, akik nem rendelkeznek okostelefonnal vagy Viber alkalmazással, természetesen továbbra is megkapják az SMS értesítéseket

Az e-mail értesítésekben semmilyen változás nincs, Viber alkalmazástól függetlenül mindenkinek küldjük.