Vissza
Blog

Foxpost által nyújtott előnyök


Összegyűjtöttük egy helyre, hogy milyen előnyöket nyújtunk.

Egy egyszerű integrációval két szolgáltatás: csomagautomatába és házhoz szállítás

Csomagautomatás átadás esetén akár 0-24 elérhető szolgáltatást biztosítunk, hiszen automatáink könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján és reggeltől estig elérhetőek.
Választhat akár napi begyűjtést az Ön által megadott helyszínről és 24 órás szállítási időt is vállalunk.
Házhoz szállítás esetén 2 órás időintervallumban kézbesítjük a házhoz rendelt csomagokat. Továbbá kétszeri kézbesítési kísérlet és új szállítási cím megadása is lehetséges.

Az ország legnagyobb csomagautomata hálózata

Országos hálózatunk ma már több mint kétszáz automatából áll, amely év végére a négyszázat is meg fogja haladni, amellyel a magyar lakosság hetven százalékának legfeljebb hét perces autóútra lesz a legközelebbi Foxpost csomagautomata. Terveink szerint 2024-re pedig több mint ezer automatával biztosítjuk azt, hogy többé senkinek ne kelljen várnia a futárra.
Ez a kézbesítési forma világszinten is rohamosan terjed, hiszen rugalmassága - nem kell várni a futárt - és költséghatékonysága mellett nagy előnye az érintkezésmentesség, illetve a környezettudatosság.

Egyedi ügyfélélmény

Nemcsak a megrendelés és a fizetés, hanem a – vásárlás legfontosabb része – a termék átvétele is XXI. századi módon, kényelmesen és környezettudatosan történik. Velünk egy modern és okos élményt tud nyújtani a vásárlóinak.

Költséghatékonyság

Amennyiben minket választ, nincs sms költség és nincs üzemanyag felár, valamint nincs minimum szerződött csomagszám.

Csökkentett környezeti lábnyom csomagautomatába szállítás esetén

Csomagjai karbonlábnyoma velünk akár az ötödére csökken. Egy csomagautomatába szállított csomag 70%-kal kevesebb CO2 kibocsátással jár egy hagyományos házhoz szállított csomaghoz képest. Ugyanis Foxpost csomagautomatába szállítás esetén húsz deka, Budapesten pedig tíz deka a károsanyag kibocsátás, ami a szegmensben nyolcvan deka és egy kiló között mozog.