Vissza
Blog

Járjon a piac előtt a webáruházak 2023/2024-es trendjeiben!


2023. október 18-án megrendezésre kerül Az Év Webshopja Verseny, Magyarország legnagyobb webshopok közötti megmérettetése, amihez kapcsolódik a Webshop Konferencia 2023.

Nem számít, mekkora a cége, Az Év Webshopja versenyen egyenlőek az esélyek. Az évek során olyan kritériumrendszert állítottak össze a szervezők, ahol egy kisebb vagy nagyobb webáruház ugyanúgy érvényesülhet. A szakmai zsűri objektíven értékel, a mennyiség helyett a minőség számít. A FOXPOST büszke rá, hogy negyedik éve lehetünk szakmai partnerei a versenynek, az idei évben pedig szakértőnk a zsűri munkáját is támogatja. A nevezés lezárult, a szakmai zsűri hamarosan dönt az idei pályázatok sorsáról. Minden résztvevőnek sok sikert kívánunk! 

Kattintson az alábbi gombra, hogy részleteiben is megismerkedhessen a Konferenciával. 

ÉRDEKEL, MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET!

A magyar e-commerce- és vállalkozói piac legismertebb személyiségei fognak 30 percben olyan témakörökben előadásokat tartani, ami minden cég számára, aki növekedni akar, felbecsülhetetlen értékkel bír! 

  • Voltak már online marketing próbálkozásai – akár cégen belül, akár ügynökséggel – de csalódás lett a vége? 

  • Túl nagy részt vállal a cége napi operatív tevékenységében, ezáltal nem marad megfelelő mennyiségű ideje a vezetői feladataira? 

  • Úgy érzi többet is ki lehetne hozni a webáruház teljesítményéből/bevételekből, de nem tudja mi a következő lépés? 

  • Szeretné élőben is meghallgatni a magyar business nagyágyúit? 

  • Spórolna a tanulópénzen, csökkentené a kudarcok számát azzal, hogy bombabiztos tippeket kap az előadóktól? 

  • Ha a fentiek közül bármelyikkel azonosul, várjuk 2023.10.18-án a Webshop Konferencián, ahol a FOXPOST is ott lesz az előadók között! 

FOXPOST kuponkóddal kedvezményesen vásárolhatja meg jegyét! 

Használja fel a speciális FOXPOST kuponkódot, így további 4 000 Ft kedvezményt biztosítanak Önnek az Early Bird áron felül! Így 17 990 Ft + áfa helyett 13 990 Ft + áfa áron foglalhatja le a helyét

JEGYVÁSÁRLÁS KEDVEZMÉNYESEN!