Mobil applikáció

A FOXPOST mobil alkalmazással kényelmesen és biztonságosan veheted át online rendeléseidet, készítheted elő és adhatod fel küldeményeidet.
Új felhasználóként biztos rengeteg kérdésed van az applikáció használatával kapcsolatban, most ehhez adunk Neked videós segítségeket.

Regisztráció

Regisztráció során add meg adataidat, válaszd ki kedvenc csomagautomatádat. Fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatót. Csomagjaiddal kapcsolatos értesítések érdekében kapcsold be az alkalmazáson belüli értesítéseket. Hírleveleinkből pedig aktuális kedvezményekről és szolgáltatásunkkal kapcsolatos hírekről értesülhetsz. Amennyiben már rendelkezel foxpost.hu fiókkal, akkor nem szükséges újra regisztrálnod. Az applikációba belépéshez használd a már létező FOXPOST felhasználói adataidat!

Csomagelőkészítés

Csomagot készülsz feladni? Készítsd elő a csomagot az applikációban. Ehhez kattints az alkalmazás jobb alsó sarkában lévő ikonra. Válaszd ki, hogy automatába vagy házhoz szállítással küldenél csomagot, add meg az adatokat. És ezután ejts útba egy hozzád közeli automatát.

Az automata QR kódja

Mikor és mire használd a csomagautomata QR kódját? A csomagfeladáshoz vagy -átvételhez indítsd el az applikációt, a Csomagjaim menüpontban az Előkészített csomagok közül válaszd ki azt a csomagot, amit fel szeretnél adni, vagy az Érkező csomagoknál, amit át szeretnél venni, és olvasd be az automata kijelzője felett vagy alatt elhelyezett matricán lévő QR kódot.

Csomagküldés

A Csomagjaim menüpontban az Előkészített csomagoknál válaszd ki azt a csomagot, amit fel szeretnél adni. A 'Feladom' gombra nyomva tudod elkezdeni a feladási folyamatot.

Csomagméret módosítás

Amennyiben a választott rekesz mérete nem megfelelő, akkor van lehetőséged módosítani. Ha túl kicsi rekeszt választottál és nagyobbra van szükséged, vagy ha túl nagy rekeszt és kisebbet szeretnél választani, akkor mindenképpen vedd ki a csomagot, és üresen csukd vissza a rekeszt.

Csomagátvétel

A Csomagjaim menüpontban az Érkező csomagoknál válaszd ki azt a csomagot, amit át szeretnél venni. Az 'Átveszem' gombra kattintva tudod elindítani az átvételi folyamatot.

Csomagjaim menüpont

Az alkalmazáson belül a Csomagjaim menüpontban nyomon követheted előkészített, feladott és érkező csomagjaidat.

Fizetés

Applikációval csomagfeladás és -átvétel során SimplePay-en keresztül tudsz fizetni. A költségek összegzése után a SimplePay felületére jutsz, ahol vagy a már regisztrált bankkártyáddal tudsz gyorsan csomagot feladni és átvenni, vagy a fizetés során is megadhatod a felületen a bankkártyád adatait.

Applikáció és csomagautomata kapcsolat

Honnan látod az automatán, hogy sikerült létrehozni a kapcsolatot az applikációval és folyamatban van a használata? Az automata kijelzőjén erre vonatkozó üzenetet látsz. Ügyelj arra, hogy az applikáció használata közben más ne használja az adott csomagautomatát.

Automatakereső

Az applikációban bármikor megnézheted, melyik FOXPOST csomagautomata van hozzád a legközelebb vagy külön rákereshetsz itt az akciós automatákra is. ÉS láthatod minden egyes automata valós telítettségi adatát is.

Áraink

Nézd meg aktuális árainkat az alkalmazásban. Egyszerű és átlátható árazásunkra büszkék vagyunk.

Beállítások

A Beállítások menüben ne felejtsd el bekapcsolni az alkalmazáson belüli értesítéseket. Állítsd be lakcímedet. A gyorsabb csomagfeladás érdekében mentsd el bankkártyádat. Állítsd be kedvenc címeidet, kedvenc automatádat. Add meg bankszámlaszámodat. Ha bármikor jelszót szeretnél változtatni, akkor azt is ugyanitt teheted meg.

Kuponok

A Kuponok menüpontban a rendelkezésre álló kuponjaidat találod, amelyekkel kedvezményesen adhatsz fel csomagot.

Útmutató

Ha elakadtál és nem tudod, hogyan kell használni szolgáltatásunkat az applikáció Útmutató menüpontjában videós segítségeket találsz a FOXPOST szolgáltatásainak használatához.