KÜLDEMÉNYEK HELYES CSOMAGOLÁSA

A FOXPOST hálózatában feladott csomagok sérülésmentes és hatékony szállítása érdekében fontos a megfelelő és szakszerű csomagolás.

Kérjük, válasszon alkalmas csomagolást!

A küldemény méretének, súlyának és mennyiségének megfelelő dobozt válasszon. A jó csomagolás a szortírozás és szállítás során a küldeményt érő fizikai hatásokkal szemben a belső tartalmat megvédi, megakadályozza annak hozzáférhetővé válását. A FOXPOST munkatársai a csomagfeldolgozás közben a küldeményeket többször megemelik, egymásra teszik, címre forgatják, csoportosítják.

Tekintse meg útmutatónkat, amiben részletesen bemutatjuk az általunk javasolt csomagolási technikákat.
Megnézem az útmutatót
Proper packaging methods

A MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTÁSHOZ ELENGEDHETETLEN A MEGFELELŐ CÍMKÉZÉS

A FOXPOST rendszerén áthaladó csomagküldemények biztonságos és hatékony kézbesítése érdekében a csomagoláson túl többek között az sem mindegy, hogy a csomagokra hova és milyen módon kerülnek fel a címkék.
A csomagcímke azért fontos, mert ezalapján azonosítjuk a csomagokat. A megfelelő elhelyezésükön múlik a csomagok mielőbbi feldolgozhatósága. Ha jó a címke, a csomag előbb célba ér. Néhány tanács a helyes felhelyezéshez:
  • A csomagokat a legnagyobb felületükön címkézzék, jól látható helyen, mert a csomagok fektetve haladnak át a gépen.
  • NE a csomagok rövidebbik oldalára kerüljön a címke, ugyanis ezeket nem látja a gép, így kézi szortolásra kerül, nő az átfutási idő.
  • A címkét jól olvashatóan, gyűrődésmentesen és sérülésmentesen helyezzék fel.
  • A címkén lévő vonalkódra ne ragasszanak celluxot vagy bármilyen ragasztószalagot, mert a visszacsillanó felület visszaveri a leolvasó lézer sugarait. Amennyiben erre nem fordít kellő figyelmet, a csomagkezelés ideje és a kiszállítás lassulhat.
  • A régi címkéket és a korábbi szállításból eredő jelöléseket távolítsák el, vagy tegyék olvashatatlanná.
A nem megfelelő címkék lassítják küldeményeik szortírozhatóságát, és így a címkék miatt a csomagok kiszállításának időtartama növekszik, vásárlója a várt csomagját később kapja meg.

Alább megtekintheti a leggyakrabban előforduló hibákat, valamint azok korrigálására adott javaslatainkat. Kérjük, amennyiben szükséges, végezzék el a szükséges módosításokat, hogy ezáltal hatékonyabban szortírozhassuk csomagjaikat és így gyorsabban jussanak el ezek ügyfeleihez.
Tekintse meg javaslatainkat!