Csomagküldés csomagautomatából
házhozszállítással
Foxpost applikációval

Csomagelőkészítés FOXPOST applikációval

Csomagelőkészítés FOXPOST applikációval
Csomagot készülsz feladni? Készítsd elő a csomagot az applikációban.
Csomagfeladás FOXPOST applikációval

Csomagfeladás FOXPOST applikációval

Kizárólag az applikációt kell használnod a feladáshoz. Nincs más dolgod, az applikáció segítségével scanneld be az automata kijelzője alatt vagy felett elhelyezett matricán lévő QR kódot.

Csomagküldés csomagautomatából
házhozszállítással

Regisztrált felhasználóként dönthetsz úgy, hogy nem másik automatába, hanem a címzett ajtajához szeretnéd kérni a csomagot. A címzettnek nem kell egész nap készenlétben állnia, futáraink 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja velük venni a kapcsolatot, nem rejtegetjük futárjaink elérhetőségeit.

Regisztrálj a foxpost.hu oldalon és csomagodat házhozszállítással is kérheted. Házhozszállítás esetén olyan extra szolgáltatásokat is igénybe vehetsz, mint a törékeny áru kezelése és készpénzes utánvét. Miután elhelyezted csomagod az automatában, a címzett emailben és SMS-ben kap értesítést, hogy mikor számíthat futárunk érkezésére. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.

Utánvéttel küldenéd?

Bejelentkezés után válaszd az Új csomag feladása opciót. Az Utánvéttel beszedendő összeg mezőbe írd be azt az összeget, amelyet a címzettnek átvételkor fizetnie kell. Ha a címzett automatánál veszi át, ott bankkártyával, házhozszállítás esetén pedig készpénzzel tud fizetni a futárnak.

A címzettnek - automatába küldés esetén - 4 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege az átvételt követően folyik be hozzánk, ezután utaljuk át a feladónak. Házhozszállítás esetén az átvételétől számítva 3 munkanap alatt utaljuk át az összeget.

Kapcsolódó kérdések

Házhoz küldés esetén két munkanap a kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából. A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Az utánvét összegét házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel tudja fizetni a címzett.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. Amennyiben a csomagot nem veszi át a címzett akkor visszaérkezik központi raktárunkba, ahonnan a feladó részére küldjük vissza a feladási pontra melynek költsége 1499 Ft.


Maradt még kérdésed?

Összegyűjtöttük Neked a gyakori kérdéseket és válaszokat, hogy pillanatok alatt megtaláld, amit keresel. Amennyiben nem szerepel a listán a kérdésed, ügyfélszolgálatunk örömmel segít!