Csomagküldés csomagautomatából
házhozszállítással

Kényelem, kompromisszumok nélkül!

Házhozszállítás
Regisztrált felhasználóként dönthetsz úgy, hogy nem másik automatába, hanem a címzett ajtajához szeretnéd kérni a csomagot. A címzettnek nem kell egész nap készenlétben állnia, futáraink 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja velük venni a kapcsolatot, nem rejtegetjük futárjaink elérhetőségeit.

Regisztrálj a foxpost.hu oldalon és csomagodat házhozszállítással is kérheted. Házhozszállítás esetén olyan extra szolgáltatásokat is igénybe vehetsz, mint a törékeny áru kezelése és készpénzes utánvét. Miután elhelyezted csomagod az automatában, a címzett emailben és SMS-ben kap értesítést, hogy mikor számíthat futárunk érkezésére. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.

Utánvéttel küldenéd?

Bejelentkezés után válaszd az Új csomag feladása opciót. Az Utánvéttel beszedendő összeg mezőbe írd be azt az összeget, amelyet a címzettnek átvételkor fizetnie kell. Ha a címzett automatánál veszi át, ott bankkártyával, házhozszállítás esetén pedig készpénzzel tud fizetni a futárnak.

A címzettnek - automatába küldés esetén - 3 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege az átvételt követően folyik be hozzánk, ezután utaljuk át a feladónak. Házhozszállítás esetén az átvételétől számítva 3 munkanap alatt utaljuk át az összeget.

Kapcsolódó kérdések

Házhoz küldés esetén két munkanap a kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából. A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Az utánvét összegét házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel tudja fizetni a címzett.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. Amennyiben a csomagot nem veszi át a címzett akkor visszaérkezik központi raktárunkba, ahonnan a feladó részére küldjük vissza a feladási pontra melynek költsége 550Ft.


Maradt még kérdésed?

Összegyűjtöttük Neked a gyakori kérdéseket és válaszokat, hogy pillanatok alatt megtaláld, amit keresel. Amennyiben nem szerepel a listán a kérdésed, ügyfélszolgálatunk örömmel segít!